Tijdgebonden Netwerk

PostNL Tijdgebonden Netwerk verzorgt alle tijdgebonden (klein)vervoersactiviteiten binnen PostNL. Met het dichtste vervoersnetwerk van Nederland en slimme planningsmethodes kunnen we bij onze (externe) klanten de post en pakketten halen en brengen. Het  Tijdgebonden Netwerk heeft als kracht om in tijdvakken iets op te halen of te bezorgen. Momenteel bezorgen of halen we 70% van de orders op in tijdvakken van 30 minuten met een goede kwaliteit. Ook voeren we orders uit met bredere tijdsvensters. Onze chauffeurs zijn dagelijks op de weg door heel Nederland. We werken aan een kwalitatief hoogwaardige en efficiënte operatie met betrokken medewerkers voor onze klanten.
 

De toekomst van PostNL Tijdgebonden Netwerk
PostNL Tijdgebonden Netwerk is sinds juli 2017 onderdeel van Pakketten & Logistiek waarbij de klantbehoeften van de verzendende en de ontvangende klant centraal staat. Het  dienstenaanbod wordt steeds geïnnoveerd met nieuwe bezorgopties om daarmee de totale (pakketten)markt te laten groeien. Professionaliteit, kwaliteit, samenwerking en werkplezier staan bij PostNL Tijdgebonden Netwerk centraal. Wij maken deze beloftes waar met een enthousiast en flexibel team.

Werken voor PostNL Tijdgebonden Netwerk
Bij PostNL Tijdgebonden Netwerk zijn wij op zoek naar eigen ondernemers, de zogenaamde subcontractors, voor het deeltijd rijden in kantoor- en buitengebieden. Zij beschikken over een eigen voertuig (formaat combo, bus of kleppenvoertuig; afhankelijk van de werkzaamheden).

Wil je subcontractor worden bij het Tijdgebonden Netwerk van PostNL? Dat kan! Vul het aanvraagformulier hiervoor in en stuur dit zo snel mogelijk naar ons op. Vergeet ook niet de gevraagde documenten toe te voegen? Zonder deze documenten kunnen we de aanvraag immers niet in behandeling nemen.

Graag tot ziens bij PostNL Tijdgebonden Netwerk!