Welkom op Subconet

Dit is de website voor bestaande en nieuwe subcontractors, zelfstandig ondernemers die in opdracht van PostNL Pakketten pakketten distribueren. Ben je al subcontractor dan kan je rechtsboven direct inloggen.

Wil je graag subcontractor bij PostNL Pakketten worden, dan kan je op deze website terecht voor uitgebreide informatie over de werkzaamheden en de voorwaarden. De film geeft een goed beeld van het werk van een subcontractor.

PostNL Pakketten

PostNL is marktleider van de pakkettendistributie in Nederland. We bezorgen dagelijks meer dan 400.000 pakketten en bereiken daarmee elke adres in Nederland. PostNL heeft 40 distributievestigingen door heel Nederland. Op de distributievestigingen worden de pakketten in de vroege ochtend ontvangen. Tussen 07.00 - 11.00 vertrekken de subcontractors om de pakketten in het aan hen toegewezen (postcode)gebied te distribueren.

Subcontractors

In opdracht van PostNL vervoeren subcontractors pakketten in een bepaald (postcode)gebied. Daarbij zijn service en kwaliteit erg belangrijk. PostNL wil graag voor meerdere jaren samenwerken met professionele subcontractors. Je krijgt betaald per geslaagde stop en per uitgeleverde zending. De hoogte van het tarief verschilt per gebied. De werkzaamheden van één week worden na ongeveer twee weken automatisch betaald, dit heet self-billing. Je hoeft dus geen rekening te sturen naar PostNL.

Voorwaarden en aanmelden

Om als subcontractor te kunnen starten  moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Klik hier om daar meer over te lezen.
Ben je al op de hoogte van alle voorwaarden en wil jij je aanmelden klik dan hier.