Welkom op Subconet

Dit is de website voor bestaande en nieuwe subcontractors:  zelfstandige ondernemers die in opdracht van PostNL Pakketten binnen Nederland pakketten bezorgen. Bent u al subcontractor dan kunt u rechtsboven direct inloggen.

PostNL zoekt nieuwe vervoerders


Wij willen graag in contact komen met professionele vervoerders die op contractbasis pakketten voor PostNL gaan bezorgen.
U bent aantoonbaar werkzaam voor meerdere opdrachtgevers en heeft ruime ervaring met distributiewerkzaamheden.

Uw onderneming moet minimaal beschikken over een:

  • Eurovergunning
  • Inschrijving KvK en actueel BTW nummer
  • Verklaring Arbeidsrelatie (VAR WUO of VAR DGA)
  • Bedrijfs – en vervoerders aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Verklaring Betalingsgedrag (VBG) op te vragen bij de Belastingdienst

Hier vindt u alle voorwaarden.

De werkzaamheden vinden plaats vanuit 18 locaties in heel Nederland en kunnen met voertuigen < 3500 KG GVW worden uitgevoerd. In verband met de wijze van laden moeten deze wel aan bepaalde voorwaarden voldoen.
Meer informatie over de specificaties van de voertuige
n.

Indien u meer informatie wilt, kunt u dit kenbaar maken door een email te sturen naar: subcontracting@postnl.nl. Een van onze specialisten neemt dan contact met u op.

Inschrijven?.


Wanneer de aanmelding volledig is ontvangen, wordt u uitgenodigd voor een gesprek om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.
 

PostNL Pakketten


PostNL is marktleider van de pakkettendistributie in Nederland. We bezorgen dagelijks meer dan 500000 pakketten en bereiken daarmee elke adres in Nederland. PostNL heeft 18 distributie- en sorteerdepots door heel Nederland. Op deze depots en worden de pakketten in de vroege ochtend ontvangen. Tussen ca. 07.30 - 12.30 vertrekken de bezorgers om de pakketten in het aan hen toegewezen (postcode)gebied te distribueren.